Call of Duty

Den här slotten från Cryptologic har hämtat sin inspiration och tema från dataspelet Call of Duty, vilket är ett av de populäraste dataspelen någonsin. Det är lite av en trend att hämta inspiration till nya slots från filmer, dataspel och seriefigurer. Har du spelat och gillat Call of Duty gillar du säkert även denna slot. Det finns information om riktigt roliga spel på baraspela.nu.

Hur spelet fungerar

Call of Duty har fem hjul och tre rader med symboler. Vinstlinjerna är 25 och du kan välja hur många du vill satsa på och du kan även välja storleken på din insats. Det finns en knapp som automatiskt ger dig maxinsats och med den funktionen blir din insats 3 euro per linje och 25 linjer = 75 euro för ett snurr. Det går som sagt att spela för betydligt mindre summor.Symbolerna på hjulen är ganska krigiska med granater, AK 47: or, gasmasker, magasin och soldater. Soldaten är för övrigt den vilda symbolen i denna slot och den ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen. För att vinna ska du ha minst tre i rad från vänster på en vinstlinje. Har du en vild symbol med i vinstraden så dubblas din vinst.

Bonusspel

Det finns även ett bonusspel i Call of Duty 4. För att komma till bonusspelet ska du ha minst tre scatter-symboler någonstans på hjulen. I bonusspelet ska du skjuta ner fiendesoldater. Det kan låta lite brutalt men är faktiskt ganska kul ändå. Beroende på hur du träffar dina fiender får du olika många free spins. En träff i huvudet ger dig fem free spins. Då den delen av bonusspelet är slut får du spela alla dina free spins som du vunnit genom att skjuta dina fiender. Det går att vinna mycket pengar i den har slotten. Med lite tur trillar storkovan in i bonusspelet